Kontaktne leče in pregled za kontaktne leče

V ponudbi imamo različne blagovne znamke kontaktnih leč. Leče, ki jih specialisti predpisujejo, so največkrat mehke kontaktne leče. Pregled za kontaktne leče opravlja optometrist - specialist za predpis dioptrije in kontaktnih leč. Večina leč, ki vam jih bomo predpisali, jih tekom obravnave lahko tudi preizkusite. To je pomembno predvsem za tiste, ki se še odločate za kontaktne leče. Tako boste dobili predstavo glede občutka in globine, preden se odločite za nakup kontaktnih leč. 

Glede na vaše potrebe in življenjski stil vam bomo pomagali izbrati najbolj ustrezen tip kontaktnih leč.

Tekočine za kontaktne leče in kapljice za oči

Za čiščenje in nego kontaktnih leč lahko lahko izbirate med različnimi proizvajalci. Veliko uporabnikov kontaktnih leč se je že srečalo s suhimi in dražečimi očmi. Zato smo naši ponudbi dodali tudi kapljice za oči, ki pomagajo tudi tistim, ki ne uporabljajo kontaktnih leč in imajo suhe oči zaradi suhega zraka v prostorih s centralnim ogrevanjem in klimo, cvetnega prahu in dela z računalnikom. Za posebno občutljive, ki imajo suhe oči tudi zaradi drugih težav, imamo v ponudbi tudi kapljice brez konzervansov. 

Svetujemo vam lahko tudi pri izbiri produkta v primeru blefaritisa, ko je negi kože okoli oči potrebna še posebej ustrezna nega.

Naša super ponudba:

velika tekočina 360 ml + mala tekočina 60 ml brezplačno

  Alvera set: 14,90 EUR   All Clean set: 9,90 EUR